Početna
Grafički dizajn
Internet rješenja
Vizualni identiteti
DVD authoring
TV reklame
Ilustracije
Klijenti i partneri
Kontakt
Internet rješenja
Honda Fan Club
rezolucija: 1024px
tehnologije: asp.NET
www.hondafanclub.hr
Stranica Honda Fan Cluba koja donosi novosti iz ponude ovog renomiranog Japanskog proizvođača, foto galerije, najave događanja, wallpapere itd. Na stranici se nalazi i rječnik pojmova u automobilskoj tehnici.

Ulja i Maziva d.o.o.
rezolucija: 1024px
tehnologije: asp.NET
www.ulja-maziva.hr
Službena stranica tvrtke Ulja i maziva d.o.o. koja je generalni zastupnik kompanije Lukoil za Hrvatsku. Na stranici se nalaze i detaljni podatci, certifikati i tehničke karakteristike ulja i maziva iz ponude.

Continium Consensum d.o.o.
rezolucija: 1024px
tehnologije: asp.NET
www.continium-consensum.hr
Službena stranica tvrtke Continium Consensum d.o.o. iz Zagreba koja prodaje i distribuira Lukoil ulja i maziva. Uz tehničke karakteristike ulja i maziva iz ponude stranica sadrži i vijesti kompanije Lukoil vezane uz Hrvatsko tržište.

UrediDom.com - portal za kulturu prostora
rezolucija: 1024px
tehnologije: asp.NET
www.uredidom.com
Internetsko portal sa tematikom uređenja, opremanja građenja i svega što čini urede i domove. Obiluje člancima, savjetima, informacijama i idejama za uređenje i opremanje. Svaki mjesec donosi jednu Top Temu koja opširno obrađuje određeno područje gradnje ili opremanja. Uz sve to ima i potrošački info o akcijama i proizvodima koji se nude kod trgovaca ili proizvođača.

Autoorganizator d.o.o.
rezolucija: 1024px
tehnologija: html
www.autoorganizator.hr
Stranica sadrži korisne savjete u slučaju prometne nezgode te najveću bazu podataka auto servisa i radionica u gradu Zagrebu i zagrebačkoj županiji.

bistro Oscar
rezolucija: 900px
tehnologije: html, asp, javascript, SQL server
bistro-oscar
Uz podatke o lokaciji na kojoj se restoran nalazi stranica sadrži jelovnik, vinsku kartu, foto galeriju te dnevnu ponudu gotovih jela koju osoblje putem korisničkog sučelja upisuje direktno na internet što poboljšava efikasnost i ažurnost.

Stipe Lucić klesarstvo
rezolucija: 800 px
tehnologija: html, asp
Službena stranica tvrtke "Stipe Lucić klesarstvo".
Sadrži podatke o firmi, galeriju referentnih radova, te galeriju od preko stotinu uzoraka mramora i granita.

Godec Grad
rezolucija: 1024px
tehnologija: html, javascript
Službena stranica firme Godec Grad čija je djelatnost proizvodnja PVC stolarije, aluminijske stolarije i IZO stakla. Stranica sadrži podatke o firmi, galeriju proizvoda te savjete za održavanje stolarije zaštitu od vlage.

Grad Vrlika
rezolucija: 800 px
tehnologija: html,aspx, javascript
Službene stranice grada Vrlike namjenjene informiranju Vrličana i onih koji Vrliku vole te onih koji će je tek zavolejeti.
Uz općenite informacije o broju stanovnika i zamljopisnom položaju Vrlike, na stranici možete pronaći i opširne opise povijesnih i kulturnih znamenitosti Vrličkoga kraja.
Foto Galerija dodatno će upotpuniti Vaš doživljaj Vrlike i cijele Cetinske krajine.

Općina Civljane
rezolucija: 800 px
tehnologija: html, javascript
Službene stranice općine civljane na kojima možete saznati sve o tom kraju smještenom na izvoru Cetine između planina. Na stranici je i foto galerija koja može dočarati prirodne ljepote Cetine.

Restoran Ivan, Civljane
rezolucija: 800 px
tehnologija: html, javascript
Stranica restorana Ivan smještenog na D1 između Knina i Sinja. Iz gastronomske ponude posebno se izdvaja pečena janjetina na ražnju po kojoj je ovaj restaurant nadaleko poznat. Putnicima namjernicima nudi se i prenoćište.

<<< povratak